16 -December -2018 - 11:49

St-Cecilia 2011 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag, 04 december 2011 11:11

Het was weer zover, terug een jaartje ouder, dus terug tijd om onze trouwe  ereleden en actieve leden uit te nodigen voor ons Sint Cecilia feest.

De voorbereidingen waren weken op voorhand grondig doorgenomen door de leden van de werk groep. Iedereen wist welke taken er moesten uitgevoerd worden om de editie 2011 even succesvol te laten verlopen als vorig jaar. Het opzetten van de zaal gebeurde echter in mineur, daar we diezelfde dag onze trouwe collega en ieders vriend Albert De Keyzer ten grave gedragen hadden.

Dank zij de kundige handen van de medewerkers, en de bergen verzameld materiaal , werd de zaal vlug omgetoverd van een lege functionele ruimte,  tot een gezellige ruimte waar het aangenaam vertoeven is.

De groep die instaat voor de versiering, onder leiding van Liesbeth De Coninck, had dit jaar gekozen voor het thema “Herfst”.  Bladeren, noten, eikels, kortom veel natuurlijk en recycleerbaar materiaal  werden op gepaste wijze gebruikt om sierlijke vaasjes mee te vullen en zo de tafels te transformeren. Je kreeg werkelijk het gevoel alsof je ging deelnemen aan een picknick.

Ook dit jaar mochten we een aantal collega’s in de bloemetjes zetten. Terwijl Liesbeth de aanwezigen een woordje uitleg verschaftte over de drie verdienstelijke leden, konden onze voorzitter samen met de aanwezige politiekers overgaan tot de vereremerkingen, en dit onder begeleiding van onze fanfare natuurlijk.

Daarna was het de beurt aan culinaire hoofdstuk. Onze hofleverancier  Van Cauwenberge had samen met zijn ploeg trouwe medewerkers terug een aantal prachtige buffetten samengesteld.  Onder de deskundige leiding van Jean-Paul werd tafel per tafel naar de buffetten begeleid alwaar er uit een zeer ruim aanbod van koude en warme gerechten kon gekozen worden, om nadien af te sluiten met een overweldigend desserten buffet, vergezeld van een lekker koffie.

Na het lekker eten was er, onder begeleiding van Dj Kevin ruimschoots de tijd om na te praten over het voorbije muzikale jaar, een dansje te wagen en om de vriendschapbanden nog wat sterker aan te halen.

In naam van de fanfare en van de werkgroep, bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar

Laatst aangepast op zondag, 04 december 2011 13:04